dicabrio.com

Vacature Webdeveloper

Dicabrio.com is op zoek naar een (junior) webdeveloper. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die bekend is met het schrijven van PHP, Javascript en Html. Tevens ben je bekend met Mysql en andere databases. Je hoeft hier geen crack in te zijn, wel heb je basale kennis over de bovenstaande onderwerpen.

Het allerbelangrijkste is dat je een passie hebt voor websites en het maken hiervan en dat je hiernaast leergierig bent. Als je iets niet kan dan zoek je uit hoe dat werkt en leer je dit in de tussentijd. Je houdt van een “puzzel” en het leveren van kwaliteit en bent werkzaam voor kleine en grote projecten. Deze projecten zijn zeer gevarieerd en gaan alle kanten op, waardoor je op meerdere “niveaus” van waarde kan zijn.

Mocht je jezelf hierin herkennen, neem dan contact op met Björn Smit. Stuur je CV en motiveer waarom je deze baan graag zou willen hebben. Om een goede indruk van jouw capaciteiten te krijgen is het handig om reeds gemaakt websites of ontwerpen mee te sturen. We zien je reactie tegemoet!

Reageren kan via
postmaster@dicabrio.com

 

Evertsenstraat 131
2315 RZ Leiden
T: 071 808 01 42


KvK nr. 27373038
BTW nr. NL174734177B01


Twitter

@AREA071 Wanneer is eigenlijk de beste tijd om even binnen te wandelen. De Grand Opening kan ik helaas niet bijwonen. - Volg dicabrio

Quote

To affect the quality of the day, that is the highest of arts.
Henry David Thoreau